Влада

При Житомирській ОДА створили раду з питань розвитку туризму

13 August 2020, 09:21

З метою підвищення взаємодії місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів туристичної діяльності при Житомирській облдержадміністрації утворили раду з питань розвитку туризму.

Відповідне розпорядження голова ОДА Віталій Бунечко підписав 11 серпня 2020 року.

Очолив новостворену раду заступник голови ОДА Віктор Градівський, всього у складі ради 27 осіб.

«Рада з питань розвитку туризму при Житомирській обласній державній адміністрації є консультативно-дорадчим органом, що сприяє у вдосконаленні реалізації регіональної політики у туристичній галузі, узгодженості дій місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій туристичної галузі та громадськості щодо вирішення питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері розвитку туризму», - зазначається у положенні про раду.


Скріншот з положення про раду з питань розвитку туризму

Нагадаємо, в січні поточного року голова ОДА Віталій Бунечко та керівник комунальної установи «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» Житомирської обласної ради Василь Кравчук представили проєкт туристичного логотипа області.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2019 року мер Житомира Сергій Сухомлин своїм розпорядженням створив робочу групу з питань розробки Стратегії розвитку туризму в місті Житомирі до 2030 року. 30 липня 2020 року Сухомлин підписав розпорядження про створення робочої групи з питань розробки міської цільової програми розвитку туризму в Житомирській міській об’єднаній територіальній громаді на 2021-2024 роки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА розпорядження туризм  
Матеріали по темі