Події

Жителю Житомирського району, який запропонував капітану поліції 1 000 доларів хабаря, обрали міру запобіжного заходу

14 August 2020, 10:24

40-річному чоловіку, який запропонував посадовцю житомирської поліції тисячу доларів США неправомірної вигоди за закриття кримінального провадження, обрали запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Про це Житомир.info 14 серпня повідомила пресслужба прокуратури Житомирської області.

«Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира від 12.08.2020 особі обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту у нічну пору доби. За даними слідства, злочин скоїв 40-річний житель Житомирського району, стосовно якого розслідується кримінальне провадження за фактом використання завідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 358 КК України). Зокрема, будучи викликаний до відділу поліції для вручення йому повідомлення про підозру у скоєнні зазначеного злочину, фігурант справи, з метою уникнення кримінальної відповідальності, запропонував начальнику сектора дізнання Житомирського відділу поліції неправомірну вигоду на суму 1 тис доларів США. Наразі, 08.08.2020 особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція,надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище).», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирському міськвідділі поліції 7 серпня затримали чоловіка, який пропонував 1 тис. доларів за закриття кримінального провадження.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар домашній арешт капітан поліції  
Матеріали по темі