Події

​На гранкар’єрі в Житомирській області працівника придавило каменем: чоловік загинув

14 August 2020, 12:05

13 серпня у Житомирській області стався летальний випадок на виробництві.

Про це свідчать дані довідки про надзвичайні ситуації та події в області за останню добу, оприлюдненій на сайті управління ДСНС в Житомирській області.

В пресслужбі ДСНС в області Житомир.info розповіли, що подія сталася на гранітному кар’єрі в Хорошівському районі. Під час виконання робіт загинув машиніст навантажувача.

Подробиці події повідомили в пресслужбі ГУНП в Житомирській області.

«13 серпня до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення про травмування на місцевому кар’єрі чоловіка. Врятувати його життя не вдалося. Поліцейські розпочали відповідну перевірку», - йдеться у повідомленні поліції.

Попередньо, близько 16:00 на території підприємства проводились роботи по відколюванню блочного каменю. У цей час один з працівників, 46-річний житель с. Зубринки, втратив рівновагу та потрапив під камінний блок. Чоловік отримав серйозні травми. На жаль, під час надання медичної допомоги він помер.

«Нині триває з’ясування всіх обставин події. Попередня правова кваліфікація – ч. 2. ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 12 серпня 2020 на деревообробному підприємстві у селі Мирному Бердичівського району трактор наїхав на 66-річного чоловіка: людина загинула на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кар'єр граніт камінь виробничий травматизм загиблий  
Матеріали по темі