Події

​У Житомирській області чоловік викрав Opel і поїхав до Ковеля на заробітки

17 August 2020, 14:12

Радомишльській поліцейські розшукали на Волині чоловіка, який викрав чужий Opel Astra. Виявилось злодій скористався незачиненим автомобілем, щоб податися до Ковеля на заробітки.

Про це 17 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«15 серпня поліцейські встановили та розшукали молодика, причетного до незаконного заволодіння автотранспортом його знайомого. Нині триває з’ясування всіх обставин події в рамках кримінального провадження», - йдеться у повідомленні.

Уранці до Радомишльського відділення поліції звернувся 21-річний житель села Лутівки з повідомленням про зникнення його автомобіля «Opel Astra». Зі слів чоловіка, напередодні ввечері він припаркував легковик на узбіччі дороги навпроти свого будинку, а вже вранці побачив, що автомобіля на місці немає. Тоді власник і звернувся за допомогою до правоохоронців.

Працівники слідчо-оперативної групи оглянули територію, де вночі знаходився автомобіль, вилучили всю необхідну слідову інформацію та з’ясували коло осіб, які могли мати безперешкодний доступ до легковика. Одним з таких виявився знайомий заявника, 20-річний житель цієї ж територіальної громади. Зі слів власника іномарки, саме цей хлопець неодноразово позичав у нього транспортний засіб та, ймовірно, міг мати запасні ключі до нього.

Того ж дня правоохоронці зібрали докази причетності парубка до правопорушення та вже ввечері розшукали його у Волинській області. Зі слів самого хлопця, близько 3-ї години ночі він скористався незачиненими дверцятами легковика, завів його та поїхав до м. Ковеля, нібито, на заробітки.

«Автомобіль поліцейські вилучили. Нині слідчі з’ясовують усі обставини події у рамках розпочатого за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ кримінального провадження. Санкція статті передбачає покарання від штрафу й аж до 5 років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 8 серпня 2020 на трасі в Житомирській області патрульні натрапили на викрадену «ГАЗель», в якій сидів злодій і намагався завести авто викруткою.

Як повідомляв Житомир.info, 29 липня 2020 у селі Двірець житомирські патрульні зупинили мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, який за кілька годин до цього був викрадений у місті Корець Рівненської області. Водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка викрадення автомобіль Радомишль Ковель  
Матеріали по темі