Місто

​У Житомирі відбувся аукціон на реконструкцію Нового бульвару: найвигідніша пропозиція у фірми, яка будувала «Спартак Арену»

18 August 2020, 12:34

17 серпня у Житомирі відбувся аукціон на тендері управління капітального будівництва з реконструкції території благоустрою Нового бульвару з очікуваною вартістю в 22 млн 255,8 тис. грн. У відкритих торгах взяли участь дві житомирські фірми.

Інформація про проведену процедуру розкриття пропозицій оприлюднена на ресурсу ProZorro. У тендері, оголошеному УКБ 24 липня 2020, взяли участь дві компанії: ПРБФ «Комунальник» з пропозицією у 17 млн 732,1 тис. грн та ТОВ «УК «Комфорт-Буд» з пропозицією у 19 млн 110,3 тис. грн. Фірма, пропозиція якої виявилась найвигіднішою, наразі очікує на відповідне рішення тендерного комітету про визнання її переможцем торгів.

ТОВ «УК «Комфорт-Буд» зареєстроване в 2016 році в Житомирі, спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових будівель. Директор – Балакішієв Станіслав Закірович. Засновниками товариства зі статутним капіталом 1000 грн є Галина Рачковська та Олександр Петровський.

ПРБФ «Комунальник» - приватна ремонтно-будівельна фірма, заснована в 1995 році в Житомирі. Засновником та керівником будівельної фірми зі статутним капіталом у 19,7 тис. грн є Андрій Миколайович Корзун. У Житомирі ця фірма реконструювала стадіон «Спартак».

Нагадаємо, на сесії Житомирської міськради 30 липня 2020 депутати обурювались, що тендер на реконструкцію Нового бульвару уже оголосили, а обіцяного громадського обговорення проєкту ще не було.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкцію Нового бульвару в Житомирі, яка стала переможцем загальноміського голосування за кращий проєкт громадського бюджету, розпочнуть у 2020 році, а два інші проєкти «покладуть на полицю».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реконструкція Новий бульвар ремонт тендер Комунальник  
Матеріали по темі