Політика

​Олена Розенблат змушує владу працювати на житомирян хоча б напередодні виборів

18 August 2020, 16:19

Олена Розенблат започаткувала громадську ініціативу «За Житомир твоєї мрії», в рамках якої кожен житомирянин може надати свої пропозиції стосовно того, що у місті потрібно змінити, або ж покращити.

«Житомир змінюється. Завдяки децентралізації бюджет розвитку міста складає понад 300 мільйонів гривень. Разом з кредитами та допомогою з державного бюджету України ця цифра сягає майже мільярд гривень на рік на розвиток міста. Житомиряни, а Ви відчуваєте цей мільярд гривень на рік? В мене до вас є прохання: надсилайте мені свої пропозиції, що саме необхідно зробити в Житомирі. Разом ми змусимо владу працювати на інтереси міста. Разом ми проконтролюємо, щоб ваші вимоги були виконані хоча б зараз, адже вони так сильно хочуть, щоб їх обрали знову. Разом ми змусимо владу працювати на вас», - розповідає Олена Розенблат, співзасновниця ГО «За Житомир твоєї мрії».


У громадської ініціативи «За Житомир твоєї мрії» є сторінка в Фейсбуці, де житомиряни зможуть ділитися своїми ідеями. Також можна скористатися телефоном гарячої лінії, або ж відправити лист-пропозицію на електронну пошту ГО.

e-mail: za.zhytomyr@gmail.com

Тел. 067-356-17-13; 067-356-16-83

https://www.facebook.com/OlenaRozenblat

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Олена Розенблат вибори  
Матеріали по темі