Події

​У Житомирській обласній лікарні знайшли тіло 37-річного електромонтера з пакетом на голові

18 August 2020, 16:41

Вранці 17 серпня в одному з кабінетів Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського виявили тіло електромонтера. За інформацією пресслужби управління Держпраці в Житомирській області, на голові у чоловіка був пакет, під’єднаний шлангом до балона з невідомою речовиною.

«Управлінням Держпраці у Житомирській області утворена комісія, яка проводить спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався з працівником інженерно-господарської служби Обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського. 17 серпня 2020 року тіло електромонтера інженерно-господарської служби виявили на підлозі кабінету з пакетом на голові, який був під’єднаний шлангом до балона з невідомою речовиною. Остаточні обставини та причини даного нещасного випадку з’ясовуються комісією зі спеціального розслідування», - йдеться у повідомленні пресслужби управління Держпраці у Житомирській області.

Скріншот з сайту управління Держпраці в області

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про подію в Житомирській обласній лікарні.

«Близько 9.30 17 серпня до поліції надійшло повідомлення від керівництва лікарні про виявлення в одному з кабінетів тіла житомирянина, 1983 року народження, працівника лікарні. За попередніми даними, чоловік вчинив самогубство. Для встановлення причин смерті тіло направлено на судмедекспертизу», - повідомили в пресслужбі ГУНП в області.

Як повідомляв Житомир.info, на початку липня 2020 на кондитерські фабриці у Житомирі загинув водій автонавантажувача.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обласна лікарня загиблий нещасний випадок електромонтер самогубство  
Матеріали по темі