Влада

​З обласного бюджету не виділили обіцяні кошти для житомирського КП «Футбольний клуб «Полісся», виконком затвердив зміни до фінплану

19 August 2020, 10:37

На засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради 19 серпня затвердили зміни до фінансового плану комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся».

За таке рішення проголосували всі члени виконавчого комітету.

«У нас проходять внесення змін до фінансового плану у зв’язку з тим, що частину зобов’язань обласного бюджету, яку вони брали на себе – не виконали. На сьогоднішній день недофінансування – 3.5 мільйони, тому ми сьогодні проводимо перерозподіл коштів по статті видатків «заробітна плата та нарахування», – зазначив директор КП ФК «Полісся» Володимир Загурський.

Світлана Ольшанська додала, що від області все ж таки чекають виконання фінансових зобовязань.

«Але ми маємо надію, що все ж таки область виконає свої зобов’язання в частині спів фінансування футбольного клубу «Полісся»»,– зазначила Ольшанська.

Проєкт рішення виконавчого комітету «Про затвердження змін до фінансового плану комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міської ради на 2020 рік» 17 серпня опублікували на сайті Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info 17 грудня, житомирський футбольний клуб «Полісся» може припинити своє існування з 1 січня 2020 року тому, що в обласному бюджеті не передбачено коштів на його фінансування в наступному році. Вранці 18 грудня кілька десятків вболівальників житомирського футбольного клубу «Полісся» зібрались на майдані Корольова в центрі Житомира. Вони прийшли, щоб висловити своє ставлення до новини про можливе припинення існування професійної футбольної команди міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ФК "Полісся" фінансування виконком  
Матеріали по темі