Події

У Житомирській області перекинулася фура та повалила паркан, травмованого водія діставали рятувальники

19 August 2020, 12:15

У селі Ходаки Коростенського району Житомирської області 18 серпня рятувальники деблокували травмованого водія, який на вантажівці потрапив у ДТП.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Рятувальники Коростенщини».

«Вечері 18 серпня рятувальники надали допомогу під час ДТП в селі Ходаки Коростенського району по вилученню потерпілого з кабіни фури, який був затиснутий, та передали медикам», – йдеться у повідомленні.

Пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області поінформувала, що вантажівка в’їхала у будинок.

«Тулуб водія був затиснутий пошкодженими конструкціями авто. Постраждалий перебував при свідомості. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували травмованого та передали до рук медиків», – повідали у пресслужбі У ДСНС.

У відділі комунікації поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info повідомили, що для водія дорожньо-транспортна пригода минулася без госпіталізації.

«ДТП сталася 18 серпня близько 21:30 год. Попередньо, водій автомобіля DAF, житель м. Рівне, 1988 року народження, не впорався з керуванням, унаслідок чого авто перекинулось на бік та зіткнулось з парканом. Чоловікові надали медичну допомогу без ушпиталення», – розповіли у ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 16 серпня 2020 року в селищі Миропіль Романівського району Житомирської області комбайн роздавив мікроавтобус.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія фура вантажівка Коростенський район  
Матеріали по темі