Події

На Лесі Українки в Житомирі юнак забарикадувався у квартирі та намагався покінчити життя самогубством

19 August 2020, 12:30

У Житомирі 18 серпня бійці Держслужби з надзвичайних ситуацій та працівники поліції врятували юнака, який намагався покінчити життям самогубством.

Про це повідомила пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«18 серпня, о 08:06 год., до Служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у відкриванні дверей квартири в одній з багатоповерхівок м. Житомир. Вхідні двері в помешкання забарикадував 19-річний юнак, який намагався покінчити життя самогубством», – йдеться у повідомленні.

На місці з’ясувалося, що квартира розташована на сьомому поверсі будинку. За допомогою шанцевого інструменту рятувальники відчинили двері та разом із працівниками поліції увійшли до кімнати. У цей момент хлопець кинувся до вікна та намагався у нього вистрибнути, але спільними зусиллями вдалося запобігти трагедії.

Також фахівці ДСНС вивели юнака на свіже повітря, викликали медиків та передали їм потерпілого для надання невідкладної допомоги. У хлопця були сильно порізані руки.

О 08:50 год. черговий караул аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС у складі 6 чоловік особового складу повернувся у розташування частини.

У пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що подія сталася на вулиці Лесі Українки.

Нагадаємо, 14 червня 2020 року в Романівському районі Житомирської обласної жінка з 5-річною донькою хотіла вчинити самогубство та кинутися під поїзд. Правоохоронці були неподалік і вчасно вихопили жінку з дитиною з-під поїзда.

Як повідомляв Житомир.info, 4 серпня 2020 року в Житомирі патрульні разом з медиками врятували студента, який у гуртожитку на вулиці Покровській спробував покінчити життя самогубством. На фото, доданому патрульними, було видно, що хлопець намагався вкоротити віку, порізавши собі шию.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самогубство спроба самогубства суїцид  
Матеріали по темі