Влада

​У голови Житомирської ОДА буде заступник, який займатиметься взаємодією з правоохоронними органами, а ще один – «діджиталізацією»

19 August 2020, 16:02

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко вніс зміни до розпорядження від 30.06 «Про введення в дію структури та зміни до штатного розпису апарату облдержадміністрації» і додав посаду ще одного заступника, який займатиметься взаємодією з правоохоронними органами, а ще один – питаннями цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Відповідне розпорядження №465 від 13.08.20 «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 30.06.2020 №279» 19 серпня опублікували на сайті Житомирської ОДА.

«У графі «Назва структурного підрозділу та посада» пункт 4 розділу «Керівництво облдержадміністрації» викласти у новій редакції: 4. Заступника голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. 2. Розділ «Керівництво облдержадміністрації» доповнити пунктом 4.1 такого змісту: «Заступник голови облдержадміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами», – йдеться у розпорядженні.



У розпорядженні від 30.06 «Про введення в дію структури та зміни до штатного розпису апарату облдержадміністрації» зазначалось, що з 1 липня вводиться окрема посада заступника голови обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та взаємодії з правоохоронними органами.



Як повідомляв Житомир.info, у липні 2020 в Житомирській ОДА з’явилася посада заступника голови з питань «діджиталізації» та сектор цифрового розвитку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бунечко ОДА заступники розпорядження  
Матеріали по темі