Події

Подробиці ДТП на Параджанова у Житомирі: травмувався 11-річний велосипедист

20 August 2020, 12:09

У ДТП на вулиці Параджанова у Житомирі, яка сталася наприкінці робочого дня 19 серпня, постраждав 11-річний велосипедист.

Подробиці дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля Ford і ровера 20 серпня опублікували на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Ford Scorpio, 37-річний житель м. Житомира, рухаючись по вул. С. Параджанова, здійснив наїзд на велосипедиста, 11-річного житомирянина, який перетинав дорогу. У результаті ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до травматологічного відділення місцевої лікарні», – йдеться у повідомленні.

Нині триває подальше встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, близько 17:30 год. 19 серпня на вулиці Параджанова у Житомирі автомобіль Ford зіткнувся з велосипедистом, травмованого водія ровера забрала «швидка». Читачі інформували, що двоколісником керував неповнолітній.

Як повідомляв Житомир.info, 9 липня 2020 року на Вільському шляху у Житомирі автомобіль Lanos збив 16-річну велосипедистку. Дівчину госпіталізували до травматологічного відділення лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Параджанова Форд велосипедист  
Матеріали по темі