Суспільство

Завод «Кромберг енд Шуберт» передав Житомирському обласному будинку дитини сучасні ліжка та матраци для нового відділення

21 August 2020, 16:06

«Кромберг енд Шуберт Україна Жу» передав Житомирському обласному спеціалізованому будинку дитини благодійну допомогу у виді 8 ліжок і матраців для нового відділення медико-соціальної реабілітації, де зможуть проходити стаціонарне лікування дітки до 3-х років. Нові палати облаштовані усім необхідним для комфортного перебування дитини та одного з батьків.

«Наш заклад надає медичну допомогу з реабілітації й абілітації дітей – це попередження захворюваності і попередження інвалідності. Якщо дітки вже з інвалідністю, ми їх підтримуємо все життя і ведемо їх по життю. По Житомирські області на даний час є більше 6 тисяч дітей, які отримують соціальну допомогу по інвалідності, з цих дітей – 50 % діти сільські. У нас зараз є амбулаторний прийом, а з нового року ми хочемо розширити та зробити ще стаціонарну форму лікування, щоб дітки з далеку могли приїхати й пройти курс лікування. Бюджетних коштів не вистачає, тому ми дуже дякуємо людям, які нам допомагають благодійно зробити це відділення, закупили ліжечка, закупили матраци. Дякуємо вам і всіх, хто допоміг у цьому», – каже медичний директор КНП «Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини» Вікторія Єсіпова.


Також працівники спеціалізованого будинку дитини вручили подяку «Кромберг енд Шуберт Україна Жу» за таку цінну допомогу, адже завершити реалізацію проєкту без меблів було б неможливо.

«Зараз важкі часи, і навіть дорослі люди, які повні сил і можуть працювати і заробляти, їм і так важко, а дітям і людям, які опікуються та піклуються за цими дітьми, і, що дуже важливо, їхні батьки, які опинилися у складній ситуації, таким людям просто низький уклін. Дякуючи таких вам у великих компаніях як «Кромберг енд Шуберт» є серце. І ласкаво просимо до подальшого співробітництва, тому що ви – серце нашої нації, ви – наша душа», – зазначає керівник відділу управління персоналом «Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ» Олена Антошева.

У «Кромберг енд Шуберт» планують і надалі активно допомагати та підтримувати обласний спеціалізований будинок дитини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: «Кромберг енд Шуберт» благодійність  
Матеріали по темі