Політика

Перекритий майдан, десятки правоохоронців і сотні людей у чорному та з прапорами: у Житомирі політсила влаштувала ходу

23 August 2020, 20:36

Близько 19:00 год. 23 серпня, у День Державного Прапора, на майдані Соборному в Житомирі зібралося кілька сотень молодиків у чорних футболках і такого ж кольору бейсболках. Люди вишикувалися в колони, розгорнули прапори, на чорному тлі яких напис «Гідність нації». Символіка політсили зображена і на футболках учасників акції. Окрім політичних стягів, молоді чоловіки тримали також державний прапор.

Про це Житомир.info повідомили читачі, очевидці події.

З їхніх слів, на час проведення заходу майдан Соборний перекрили. За правопорядком стежили десятки працівників поліції та Національної гвардії. Близько 19:30 год. люди в чорному організованою ходою, співаючи, рушили вулицею Великою Бердичівською, направляючись до майдану Корольова.

Відео ходи активно публікують користувачі Facebook.


Відео Sergey Rozdum та Eliash Strongowski

Близько 21:40 год. 23 серпня ГУ Нацполіції у Житомирській області на своїй Facebook-сторінці повідомило, що заходи у День Прапора пройшли без грубих правопорушень.

«Поліцейські у ці святкові дні працюють у посиленому варіанті несення служби задля безпеки та спокою громадян. 23 серпня масові заходи у Житомирі пройшли без грубих порушень правопорядку», – йдеться у дописі.

Допис проілюстрували фотографіями з політичної акції, під час якої правоохоронці пильнували за порядком.

Як повідомляв Житомир.info, після нападу 22 червня 2020 в центрі Житомира на офіс партії Шарія поліція склала протокол та відкрила два кримінальних провадження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: політика вибори "Гідність нації" акція політична акція хода  
Матеріали по темі