Події

​У дворі Житомирської міськради п’яний дебошир намагався затіяти бійку з охоронцем та розтрощив скло в автівці

26 August 2020, 19:15

Вдень 26 серпня у дворі міської ради Житомира затримали хулігана: чоловік поводив себе неадекватно, лаявся, намагався затіяти бійку та побив скло припаркованого автомобіля.

Про це ввечері 26 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Чоловіка, котрий розбив скло в автомобілі та чинив хуліганські дії в центрі міста — затримано. Сьогодні, о 14 годині 10 хвилин, інспектори роти ТОР отримали виклик, що у дворі міської ради невідомий чоловік вчиняє хуліганські дії. Коли ТОРівці прибули на місце події то виявили громадянина, котрий находячись в громадському місці в стані алкогольного сп'яніння, виражався нецензурною лайкою, кричав, намагався вчинити бійку з охоронцем міської ради, а також розбив скло автомобіля, що було припарковане на стоянці поблизу. Інспектори роти ТОР затримали порушника та викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи», - йдеться у повідомленні.


Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2018 року на початку сесії Житомирської міської ради у залі сталася бійка між активістами через зірваний плакат «Наталія Леонченко лобіює Московський патріархат». Пізніше місцевий активіст Володимир Колодзінський після штовханини у сесійній залі вибіг за секретарем міської ради Наталією Чиж у коридор, де облив її водою та погрожував. Врешті міська рада направила до поліції звернення щодо «кримінального правопорушення» під час сесії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хуліганство дебошир міська рада ТОР  
Матеріали по темі