Фоторепортаж

Джазова музика і лише 40 глядачів: у Житомирі показали виставу просто неба. Фоторепортаж

27 August 2020, 13:29

Джазова музика, виставка картин з арт-майстерні Аліни Далініної, неймовірна атмосфера та усього 40 глядачів – саме так відбулася вистава просто неба «Зовсім інші».

«Ми не вперше працюємо у такому форматі. Вперше в історії нашого театру ми винесли вуличну виставу "Король олень" на першу культурну версію. Так сталося, що зараз COVID-19, і ми маємо показувати вистави на вулиці, але не залежно від цього ми давно хотіли грати вистави на вулиці. Це місце, де ми знаходимося, – арт-студія Аліни Далініної – місце надзвичайно творче і вдало розташоване. І ця вистава сюди дуже підходить, бо не кожну камерну виставу можна показати на вулиці. Все, що є на сцені, – театральний реквізит, декорації та світло – їх завезли за день до вистави», – розповів режисер Петро Авраменко.

З його слів, на вулиці планується декілька вистав. Зокрема 28-29 під вербою, що росте біля драмтеатру, відбудеться «Кайдашева сім'я».

У планах режисера поставити виставу «The Show Must Go On» у «клітці» в парку.

Як повідомляв Житомир.info, 21-22 серпня 2020 року в Житомирському академічному музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбулося відкриття 77-го театрального сезону. Стартував він з вистави «‎Дарагой тавариш Б-г».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: театр драмтеатр вистава режисер  
Матеріали по темі