Події

Гуляли містом: поліція розшукала дівчат-підлітків, які втекли з житомирського центру соціально-психологічної реабілітації

28 August 2020, 09:50

Поліція розшукала 16-річну Анастасію Топорівську та 14-річну Іванну Качуру, які 24 серпня самовільно залишили Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім», розташований у Житомирі. Дівчат розшукали ввечері 26 серпня.

Про це Житомир.info 28 серпня розповіли у відділі комунікації поліції Житомирської області.

«Поліцейські знайшли дівчат увечері 26 серпня. Вони гуляли Житомиром. Їх повернули вихователям реабілітаційного центру», – розповіли у ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Нагадаємо, 25 серпня 2020 року на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області опублікували оголошення про розшук жительок Ружинського району Анастасії Топорівської та Іванни Качури, які напередодні пішли з житомирського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім».

Як повідомляв Житомир.info, 14 серпня 2020 року в місті Бердичів Житомирської області зникла 81-річна Галина Єрохіна. За інформацією ГУ Нацполіції у Житомирській області, станом на 28 серпня жінка перебуває у розшуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Топорівська Качура  
Матеріали по темі