Події

​Вранці на трасі в Житомирській області патрульні зупинили ВАЗ, за кермом якого був п’яний водій: чоловік спробував відкупитися

28 August 2020, 12:23

Рано-вранці 28 серпня на трасі Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський патрульні зупинили автомобіль ВАЗ. У водія виявили ознаки сп’яніння, проте від освідування чоловік відмовився натомість запропонував правоохоронцям хабаря.

Про це 28 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«28 серпня, близько 4-ї години ранку, на 195 кілометрі автодороги Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 21112. Під час спілкування з водієм транспортного засобу патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження медичного огляду на стан сп'яніння у встановленому законом порядку громадянин відмовився. Через певний проміжок часу водій автомобіля ВАЗ здійснив спробу уникнути адміністративної відповідальності та запропонував патрульним поліцейським неправомірну вигоду, тобто гроші», - повідомили в патрульній поліції.

Патрульні оформили на водія протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння) та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. На місце події патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи для фіксації надання чоловіком неправомірної вигоди.


Нагадаємо, в травні 2020 на проспекті Миру в Житомирі патрульні зупинили п’яного мотоцикліста, який запропонував 2 тис. грн хабаря.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 15 травня 2020 на трасі Київ-Ковель у Житомирській області нетверезий водій ЗАЗ, якого патрульні зупинили як свідка, запропонував хабаря. В липні порушника суд оштрафував на 19 тис. грн за п’яне водіння та спробу відкупитися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар патрульним алкоголь п'яний водій  
Матеріали по темі