Події

У Житомирській області поліція розслідує справу щодо інтелектуального розбещення неповнолітньої

28 August 2020, 16:58

Романівський районний суд Житомирської області розглядав справу щодо розбещення неповнолітньої. Розпусні дії підозрюваний вчиняв у березні-квітні 2020 року. Кримінальне провадження до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесене 20 травня.

21 серпня Романівський районний суд виніс ухвалу стосовно продовження строку досудового розслідування, задовольнивши клопотання слідчого. Ухвала оприлюднена у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У матеріалах суду зазначено, що підозрюваний надсилав у Facebook своїй неповнолітній знайомій порнографічні зображення і відео «з метою збудження у неї статевого інстинкту».

«В ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_1 достовірно знаючи, що його знайома ОСОБА_2 не досягла шістнадцятирічного віку, з метою збудження у неї статевого інстинкту для подальшого задоволення своєї статевої пристрасті, у невстановлений слідством день та час вирішив вчинити розпусні дії щодо останньої у виді її інтелектуального розбещення. Реалізуючи свій злочинний умисел, що направлений на вчинення розпусних дій щодо неповнолітньої ОСОБА_2 , ОСОБА_1 в період часу з 6 березня 2020 року по 25 квітня 2020 року, перебуваючи за місцем свого проживання по АДРЕСА_1, використовуючи власну інтернет-сторінку у соціальній мережі "Facebook", вів з ОСОБА_2 цинічні розмови на сексуальні теми та надсилав їй порнографічні зображення, відеозаписи, тим самим інтелектуально розбещував особу, яка не досягла шістнадцятирічного віку», – йдеться в ухвалі.

Скріншот з ухвали суду

У своєму клопотанні слідчий просив продовжити строк досудового розслідування, який сплив 25 серпня 2020 року. Тож суд ухвалив продовжити досудове розслідування до 25 жовтня 2020 року.

Раніше, 3 серпня, Романівський райсуд виніс ухвалу, якою задовольнив клопотання керівника органу досудового розслідування Романівського відділення поліції Новоград-Волинського відділу поліції ГУ Національної поліції в Житомирській області про направлення підозрюваного для проведення стаціонарної комплексної судової психолого-психіатричної експертизи.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці березня 2020 року прокуратура Житомирської області інформувала про завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення розпусних дій, а також дій сексуального характеру стосовно малолітньої. Йшлося про чоловіка, який розбещував та зґвалтував малолітню дочку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбещення суд  
Матеріали по темі