Суспільство

​ Пансіонат для людей похилого віку "Добре Життя" – подаруйте близьким турботу

31 August 2020, 12:21

Через різні причини дорослим дітям і онукам не вистачає часу та можливостей забезпечити необхідний догляд стареньким родичам. Київський геріатричний пансіонат "Добре Життя" – це ідеальне місце, де літні люди можуть провести час у комфорті та приємному спілкуванні.

Київський будинок престарілих гарантує вашим дідусям і бабусям спокійну старість та весь необхідний догляд. Це профільна установа, яка багато років приймає на постійне проживання самотніх літніх людей, надає їм всю необхідну медичну допомогу, відновлення після складних захворювань чи травм. А головне – тут можна знайти нових друзів і проводити час разом. А соціалізація – одна з важливих умов активності та гарного самопочуття довгожителів.

Багато українців працює за кордоном, вимушені залишити своїх близьких стареньких людей на самоті. Харчування, медична допомога, лікування, дотримання гігієни – для всіх цих процесів необхідна фізична присутність рідних. До того ж не у всіх літніх людей є родичі. Відсутність дітей чи смерть близьких призводить до того, що вони стають самотніми. І добре, коли є хороші сусіди, які протягом певного часу можуть допомогти. Коли можливості бути поряд немає, треба потурбуватися про оформлення у будинок престарілих.

Незалежно від ситуації київський геріатричний пансіонат "Добре Життя" забезпечить стареньким медичний супровід лікарів і належний догляд уважними та професійними доглядальницями.

Найкращі умови та медичний супровід від пансіонату "Добре Життя"

Будинок для людей похилого віку "Добре Життя" завжди готовий допомогти всім, хто хоче забезпечити своїм близьким гідну старість. Будинок престарілих в Києві гарантує найкращий догляд та турботу, а також кваліфіковану допомогу медичного персоналу та цікаве дозвілля, щоб старенькі відчували себе максимально комфортно.

У приватному хоспісі "Добре Життя" є всі умови для комфортного життя:

  • зручне розташування пансіонату;
  • цілодобовий догляд висококваліфікованих лікарів пансіонату;
  • нагляд у терапевта, а за потреби – виклик лікаря-реабілітолога;
  • постійний контроль за станом пацієнта та прийомом ліків;
  • персональні програми з відновлення;
  • професійний догляд і всі заходи щодо запобігання пролежням чи застійній пневмонії;
  • санітарно-гігієнічний догляд;
  • вологе прибирання кімнат, а також регулярне прання та прасування білизни (постільної/натільної) та особистого одягу.

Кожного дня у хоспісі для літніх людей персонал підтримує не тільки їхнє фізичне здоров'я, але й психологічне. Тому на стареньких чекають різноманітні цікаві розважальні та інтелектуальні заходи. Дідусі та бабусі співають, малюють і танцюють, розкриваючи свій потенціал незалежно від віку. Завдяки таким заходам літні люди відволікаються від негативних думок про своє повсякденне життя та емоційно розряджаються.

Завітайте на екскурсію та побачте все на власні очі

Кожен охочий може прийти на екскурсію, а також ознайомитися з умовами будинку престарілих, цінами, подивитися на облаштування кімнат і прибудинкової території. Також можливо познайомитися з персоналом і забронювати найбільш зручну дату та час візиту.

Сучасний хоспіс – це комфортабельний для проживання пансіонат, який пропонує скористатись широким спектром професійних послуг з догляду за літніми людьми. Дбайлива домашня атмосфера затишку, якісне харчування, цікаве дозвілля та згуртований колектив хоспісу не залишать нікого байдужим. Ваші близькі люди знайдуть тут таку необхідну для них увагу, турботу та підтримку!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: будинок престарілих пансіонат  
Матеріали по темі