Економіка

​Що таке бухгалтерський аутсорсинг? У чому його переваги?

1 September 2020, 11:00

Бухгалтерський аутсорсинг — це бізнес-концепція, яка останнім часом набирає все більшу популярність і полягає в передачі бухгалтерських послуг на аутсорсинг зовнішньої організації, тобто незалежної компанії, що спеціалізується на цьому виді діяльності. Бухгалтерський аутсорсинг може містити в собі різні послуги, в залежності від того, скільки обов'язків ви хочете делегувати зовнішній компанії.

Якщо ви приймете рішення про комплексний бухгалтерський аутсорсинг, можете розраховувати на експертів, які знімуть з ваших плечей обов'язок проводити ефективний і бездоганний бухгалтерський нагляд, вони подбають про повну організацію бухгалтерського обліку, архівування документації, підготовку аналізів та фінансову звітність відповідно до конкретних вимог і стандартів.

Які переваги бухгалтерського аутсорсингу?

Бухгалтерський аутсорсинг — велика зручність, тому що він звільняє підприємця, бере на себе відповідальність за надання поточних бухгалтерських послуг. Таким чином, підприємцю не потрібно створювати у своїй компанії бухгалтерію, наймати в неї вузькоспеціалізований персонал або будувати для цього необхідну інфраструктуру. Це теж велика економія. Відмовившись від внутрішньої бухгалтерії, ви виключаєте супутні витрати, включаючи витрати на персонал (набір, зарплати, премії, бонуси, навчання), логістику (обслуговування офісних приміщень, офісне обладнання) і технічні витрати (покупка обладнання, програмного забезпечення та ліцензій). Таким чином, ви також економите час, який можете присвятити ключовим напрямком діяльності вашої фірми.

Кому варто використовувати бухгалтерський аутсорсинг?

Бухгалтерський аутсорсинг є гідним рішенням як для початківців, так і для вже розвинених підприємств, незалежно від сфери діяльності і масштабів. Це рішення особливо рекомендується малим і середнім підприємствам, воно дозволить їм отримати максимальну економічну вигоду, а також компаніям, що працюють в міжнародній сфері, оскільки у них найбільші потреби в бухгалтерському обліку. Вибір бухгалтерського аутсорсингу в цьому випадку стане відмінним вкладенням коштів.

Якщо ви прийняли рішення віддати бухгалтерію на аутсорсинг — компанія “АБК СЕРВІС” буде готова вам в цьому допомогти.

Бухгалтерська компанія “АБК СЕРВІС” працює з 2013 року у сфері бухгалтерського обслуговування на підприємствах різних сфер діяльності. Нашими послугами користуються об'єднання, виробничі й торговельні підприємства та сервісні компанії. Для кожного із замовників підбирається оптимальна форма співпраці. “АБК СЕРВІС” гарантує кваліфікаційне обслуговування та надає гарантію свої послуг відповідно до договору.

Які послуги ви можете отримати співпрацюючи з нами ?

Аутсорсинг ділянок бухгалтерії;

Аутсорсинг розрахунку заробітної плати ;

Бухгалтерське обслуговування;

Бухгалтерський і податковий консалтинг;

Кадровий аудит;

Кадровий супровід;

Послуги мікробізнесу;

Постановка (організація) і автоматизація бухгалтерського обліку;

Відновлення бухгалтерського обліку.

З “АБК СЕРВІС” легко і зручно співпрацювати. Наші офіси знаходяться в центральній частині міста, документи передаються поштою, а ви завжди оперативно отримуєте консультацію з питань будь-якої складності.

Ми гарантуємо безпеку, адже наша професійна відповідальність застрахована.

95% співробітників компанії мають вищу освіту у сфері економіки та фінансів. До того ж ми регулярно підвищуємо кваліфікацію. А знання і ділові якості співробітників щорічно перевіряються під час атестації.

Всіх наших клієнтів об'єднує прагнення не відволікатися на завдання, які не приносять прибутку. “АБК СЕРВІС” візьме на себе ваші дрібні щоденні справи. Звільніть час для головного! Бухгалтерія більше не ваша турбота. Про неї подбаємо ми, а ви зосередьтеся на бізнесі.

Контакти

Адреса офісу:

10029, м. Житомир, вул. Східна, 80, офіс 43

Відділ по работі c новими клієнтами

+38 /0412/ 414-416

+38 /067/ 447-67-71

З питань поорганізації поточної співпраці

+38 /0412/ 414-416

+38 /067/ 447-67-71

Є бажання стати частиною нашої команди?
+38 /0412/ 414-416

info.abkservice@abkservice.com.ua

Хочете дізнаватися всі важливі новини першими?

Слідкуйте за нами у соц.мережах:

https://www.facebook.com/abkservice/

https://www.instagram.com/abkservice.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі