Події

У райцентрі Житомирської області чоловік зґвалтував неповнолітню дочку свого товариша

2 September 2020, 12:56

У Житомирській області уродженець Тернопільщини 23 серпня зґвалтував неповнолітню. Суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Ухвала Андрушівського районного суду, прийнята 25 серпня, опублікована в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Злочин був скоєний уночі 23 серпня: підозрюваний вивів потерпілу з будинку та повів до туалету, що розташований на колишній залізничній станції.

«Під час досудового розслідування встановлено, що 23 серпня 2020 року, близько 02 год. 00 хв., у ОСОБА_1, який знаходився за місцем проживання потерпілої, що за адресою: АДРЕСА_3, виник злочинний умисел спрямований на зґвалтування неповнолітньої ОСОБА_2.(…)Реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на порушення статевої свободи та недоторканості, ОСОБА_1 23 серпня 2020 року близько 03год.00 хв., перебував у будинку потерпілої ОСОБА_2, розташованому за адресою: АДРЕСА_3, де застосовуючи психологічний вплив до неповнолітньої, шляхом залякування та використовуючи безпорадний стан ОСОБА_, яка являється неповнолітньою, діючи з прямим умислом, подолавши словесно опір потерпілої взяв останню за руку, вивів з будинку та повів до приміщення туалету, що по вул. Станційна поруч із колишньою залізничною станцією, де наказав неповнолітній ОСОБА_2 зняти з себе одяг та оголив себе, після чого умисно і без добровільної згоди ОСОБА_2 з використанням своїх геніталій вагінально проник в її тіло (зґвалтував)», – йдеться у матеріалах суду.

Чоловіка затримали увечері того ж дня, а 24 серпня йому повідомили про підозру.

Скріншот з ухвали суду

Потерпіла пояснила, що добре знає, чоловіка, який вчинив злочин проти неї, оскільки той є другом її батька.

Скріншот з ухвали суду

У матеріалах суду вказано, що підозрюваний «не має постійного місця роботи, сталих родинних та соціальних зв`язків, за віком не є особою похилого віку». Проживає він в Андрушівці. У цьому ж місті живе й потерпіла.

Зазначається також, що «ОСОБА_1 вчинив особливо тяжкий злочини, за який законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років».

Тож суд ухвалив задовольнити клопотання слідчого та «застосувати стосовно підозрюваного ОСОБА_1 (…) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, тобто до 22 жовтня 2020 року, без визначення розміру застави».

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена безпосередньо до Житомирського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці березня 2020 року прокуратура Житомирської області інформувала про завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення розпусних дій, а також дій сексуального характеру стосовно малолітньої. Йшлося про чоловіка, який розбещував та зґвалтував малолітню дочку.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зґвалтування Андрушівка суд ухвала  
Матеріали по темі