Здоров'я

​Два міста та 5 районів Житомирської області віднесені до «помаранчевого» рівня епіднебезпеки поширення коронавірусу

3 September 2020, 22:01

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 3 вересня, було оновлено рівні епіднебезпеки поширення коронавірусу. У Житомирській області Бердичів, Коростень та Бердичівський, Житомирський, Коростенський, Лугинський та Попільнянський райони віднесені до «помаранчевої» зони. У 2 містах та 7 районах – «жовта» зона.Новий розподіл набуде чинності з 00:00 7 вересня 2020 року.

Про це ввечері 3 вересня повідомила пресслужба Кабінету Міністрів України.

«Помаранчевий» рівень буде встановлено в: Житомирській області: м. Бердичів, Коростень та у Бердичівському, Житомирському, Коростенському, Лугинському, Попільнянському районах. «Жовтий» рівень буде встановлено в: містах Житомир, Малин та у Андрушівському, Брусилівському, Ємільчінському, Овруцькому, Пулинському, Романівському, Хорошівському районах», – йдеться у повідомленні.

Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Центр громадського здоров’я оновив карту рівнів епідемічної небезпеки на територіях, визначені рішенням Державної комісії з ТЕБ та НС від 03 вересня 2020 року № 28, набирають чинності з 00.00 годин 07 вересня 2020 року.

Нагадаємо, 26 серпня Кабмін продовжив адаптивний карантин в Україні до 31 серпня.

Як повідомляв Житомир.info, 31 липня 2020 Центр громадського здоров’я оприлюднив карту, за якою чотири райони (Любарський, Романівський, Пулинський та Черняхівський) та чотири міста (Житомир, Бердичів, Малин, Новоград-Волинський) Житомирської області потрапили до «жовтої зони» по поширенню COVID-19. За тиждень (7 серпня) цю карту оновили: цього разу до жовтої зони потрапили Любарський, Романівський, Пулинський, Житомирський райони та міста Житомир і Бердичів. З 17 серпня почала діяти оновлена карта, за якою усі територіальні одиниці Житомирської області потрапили до «зеленої» зони. Станом на 20 серпня Житомир, Коростень, Новоград-Волинський та 13 районів Житомирської області потрапили до «жовтої зони», решта були зеленими. Станом на 27 серпня у Житомирській області місто Коростень, Коростенський та Житомирський райони стали «помаранчевими», ще три міста та 11 районів області – «жовті», решта – «зелені».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 карта ЦГЗ рівні помаранчева зона  
Матеріали по темі