Економіка

​Автодорожники з четвертої спроби провели тендер на капремонт мосту в Овручі - виграла київська фірма

4 September 2020, 12:58

Служба автомобільних доріг у Житомирській області провела відкриті торги з капітального ремонт мосту через річку Норин у місті Овручі на 47 км автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.

Очікувана вартість закупівлі становила 16 млн 881 тис. 748 грн 80 коп. За умовами тендерної документації, роботи мають бути завершені до кінця 2021 року. Фінансуватимуться роботи з державного бюджету України.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 15 липня 2020 на ресурсі ProZorro.

10 серпня Служба автодоріг у Житомирській області провела відкриті торги, участь у них взяли чотири компанії:

  • ПрАТ “Мостобудівне управління-3” з пропозицію у 15 млн 992 тис. 520 грн,
  • ТОВ “Мостобудівельний загін №12” з пропозицією у 16 млн 728 тис. грн,
  • “SP. Z O.O. Mast-Bud” з пропозицією у 16 млн 841 тис. 307 грн 38 коп.,
  • ТОВ “Будівельна компанія “Будальянс Груп” з пропозицію у 16 млн 860 тис. грн.

У документації ПрАТ “Мостобудівне управління-3” тендерний комітет знайшов невідповідності. Зокрема, договір оренди будівельних механізмів, який укладений з ТОВ «Будівельна компанія-ВР», надано не в повному обсязі. Замовник опублікував вимогу про усунення порушень до 1 вересня.

2 вересня автодорожники опублікували повідомлення про намір укласти договір з ПрАТ “Мостобудівне управління-3”.

ПрАТ “Мостобудівне управління-3” зареєстроване в Києві, по вулиці Тростянецька, 5-Б. Спеціалізується фірма на будівництві мостів і тунелів, статутний капітал - 122 тис. 100 грн. Бенефіціарним власником фірми є Максим Сергійович Крюк.



Зазначимо, що це вже четверта спроба провести тендер з капітального ремонту мосту через річку Норин в Овручі. Перший тендер Служба автомобільних доріг у Житомирській області оголосила 19 лютого, однак торги не відбулися через подання лише однієї тендерної пропозиції від ТОВ “Мостобудівельний загін №112”. Другий тендер оголосили 17 березня, торги знову не відбулися: свою пропозицію подало лише ПрАТ “Мостобудівне управління-3”. Третій тендер оголосили 2 червня. На участь у торгах надійшли пропозиції від двох компаній: ТОВ “Мостобудівельний загін №112” та ПрАТ “Мостобудівне управління-3”, тоді замовник відхилив всі тендерні пропозиції згідно з законом про публічні закупівлі.

Як повідомляв Житомир.info, 3 лютого 2020 року САД у Житомирській області оголосила три тендери на реконструкцію міжнародної траси М-21 в Овруцькому районі: загальна протяжність ділянок для ремонту становила 19 км, за ремонт готові були заплатити 600 млн грн. В червні автодорожники провели відкриті торги та опублікували повідомлення про намір укласти договори з фірмами, опісля управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області прийняло рішення про початок моніторингу цих трьох закупівель.

На початку серпня 2020 у Житомирській області розпочали реконструкцію трьох ділянок траси М-21 «Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський» загальною протяжністю 19 км. Загальна вартість робіт складає понад 500 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст Овруч тендер ремонт Мостобудівне управління САД  
Матеріали по темі