Новини компаній

Продукція бренду uppercut

4 September 2020, 17:06


Компанія Uppercut Deluxe це австралійський бренд, що спеціалізується на виробництві косметичних засобів для чоловіків. При цьому перелік продукції, що випускається компанією, - дуже великий. Але в загальному обсязі вироблених товарів значну частку займають: шампуні, засоби для догляду за волоссям, помада, крем, глина і багато іншого.

Засоби для укладання зачіски Uppercut Deluxe

Найбільш відомими товарами для чоловіків, виробленими брендом Uppercut Deluxe, є засоби для стайлінгу зачісок. До того ж асортимент компанії представлений декількома відмінними один від одного засобами.

Глина

Одне з найкращих засобів для закріплення коротких стрижок у стилі «їжачок». Густа структура глини дозволяє зафіксувати укладку, не надаючи ефекту цементування, так як в основі глини Uppercut містяться нафтопродукти, що становлять основу практично всіх сучасних косметичних засобів. Поставляється глина Uppercut в упаковці схожу на шайбу.

Крем для легкої фіксації

Крем розроблений на водній основі, завдяки чому укладання пасами здійснюється легко і без наявності ефекту мокрого волосся. До того ж, крем є універсальним засобом для укладання, так як підходить для будь-яких типів волосся різної довжини. Плюс до всього, косметичний засіб має аромат деревини та тютюну. Випуск крему для легкої фіксації проводиться в круглій баночці.

Помади для укладання

Продукція серії uppercut matt pomade - це інноваційний косметичний засіб, розроблений австралійською компанією. Основне призначення помади полягає в фіксації чоловічої зачіски. Крім цього, помаду можна використовувати для структурування волосся. З ключових особливостей продукції uppercut deluxe matt pomade можна відзначити:

  • помада володіє різним ступенем фіксації;
  • підходить для фіксації абсолютно будь-яких типів волосся і укладок;
  • легко змивається водою;
  • має безліч ароматів таких як: кокос цитрус деревина та інші.

Випускається помада matt pomade в шайбоподібних баночках обсягом до 300 грам.

Аромати продукції Uppercut Deluxe

Важливо відзначити аромати косметики, що застосовуються компанією Uppercut Deluxe. Наприклад, деяке мило і крема не мають запаху. У зв'язку з чим продукцію можна рекомендувати людям які можуть мати алергію. Інша косметика, що має аромат, поділяється на дорослу і молодіжну.

Для людей старшого віку пропонуються такі аромати як тютюн, деревина і цитрус. У косметиці для молодої аудиторії використовується більш м'які ноти кокоса і ванілі.

Як купити продукцію Uppercut Deluxe

Продукція Uppercut Deluxe є виключно чоловічим брендом. Щоб ознайомитися з повним асортиментом косметичних засобів необхідно перейти на сторінку інтернет-магазину Barbercompany. У нашому каталозі ви також можете знайти і купити uppercut помаду, або будь-який інший засіб для фіксації та укладки. Важливо відзначити, що засоби для догляду Uppercut призначені для щоденного використання. Тому продукцію uppercut купити можна для особистого користування, або в якості подарунка для чоловік

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі