Суспільство

​Завдяки проєкту «Безпека життя – понад усе!» 133 родини з Житомирської області отримали дитячі автокрісла, а медики – костюми і засоби захисту

4 September 2020, 20:47

Юрій Опанасюк, директор «Центр Утеплення» разом з командою однодумців не тільки розбудовує рідний Житомир, але й активно долучається до різних соціальних проєктів. Саме таким проєктом є «Безпека життя – понад усе!», в рамках якого 133 родини Житомирщини отримали дитячі автомобільні крісла для безпечного транспортування маленьких українців.

Також не обійшли стороною благодійники і лікарів, допомога яким найбільш актуальна у пік пандемії covid-19. Лікарі «Центру екстреної медичної допомоги Житомирської обласної ради» отримали сьогодні спеціалізовані медичні костюми, одяг, взуття, засоби індивідуального захисту та обладнання.

Реалізація проєкту «Безпека життя – понад усе!» стала можливою за участі норвезької місії ТНК «Віра-Надія-Любов» в Україні та небайдужих житомирян.

«Кожен може долучитися до соціальних проєктів і зробити життя громадян Житомирщини безпечним і комфортним, стверджує Юрій Опанасюк. Адже той, хто врятує одне життя, врятує цілий світ».

Пресслужба Центру Утеплення

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Центр утеплення Опанасюк  
Матеріали по темі