Здоров'я

У Житомирській області зросла кількість госпіталізованих хворих з коронавірусом, 7 пацієнтів на ШВЛ

7 September 2020, 11:41

У Житомирській області на стаціонарі від коронавірусу лікуються 218 пацієнтів. 7 хворих знаходяться на штучній вентиляції легень, це найбільша кількість за весь період пандемії.

Про це 7 вересня під час онлайн брифінгу розповів начальник управління охорони здоровя Житомирської ОДА Микола Суслик.

«На сьогоднішній день ситуація на жаль не покращується. Ми маємо стабільно високу захворюваність, сьогодні практично 70-73 на 100 тисяч населення, зайняті ліжка в наших лікувальних закладах. Сьогодні 218 чоловік знаходяться на стаціонарному лікуванні, 1364 осіб - на амбулаторному лікуванні, а це досить велика цифра. Важких - 7 пацієнтів, які знаходяться на штучній вентиляції легень, стільки одночасно в нас не було, було зазвичай 3-4, 32 особи - на кисневій підтримці. З початку пандемії захворіли 310 медичних працівників. На сьогоднішній день серед медичних працівників є середньої важкості пацієнти. 217 діток з початку епідемії захворіли», – сказав Микола Суслик.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 7 вересня у Житомирській області лабораторно підтверджено 3746 випадків COVID-19, з них 68 – виявили упродовж останньої доби. Крім того, за минулу добу, 6 вересня, в області зафіксовано 2 летальні випадки серед пацієнтів з коронавірусом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 стаціонар брифінг ШВЛ  
Матеріали по темі