Політика

Перед виборами в Коростені на одній вулиці відкрили два офіси провладної партії

7 September 2020, 17:54

У Коростені впродовж місяця відкрили на одній вулиці два офіси партії «Слуга народу», в яких анонсували розміщення виборчих штабів.

Перший офіс був відкритий 19 серпня за участю народних депутатів Тетяни Грищенко (обрана в Малинському окрузі №66) та Арсенія Пушкаренка (входить до міжфракційного об’єднання «Житомирщина»).

«Виборчий штаб партії «Слуга народу» з’явився в Коростені! Територіальний виборчий штаб політичної партії «Слуга народу» працює щоденно за адресою м. Коростень, вул. Шевченка, 8/15. Телефон для довідок (093)215-16-55. 19 серпня відбулося відкриття Коростенського територіального виборчого штабу партії «Слуга народу». Керувати штабом в новоствореному Коростенському районі буде засновник ТОВ «Твій Хліб» Микола Іскра. Презентували штаб та його голову народні депутати від партії «Слуга народу» Арсеній Пушкаренко та Тетяна Грищенко. Головна мета новоствореного штабу – організація передвиборчої роботи, згуртування громади по всій території району та підбір гідних кандидатів, які представлятимуть партію «Слуга народу» на виборах до місцевих ОТГ та в обласну раду від Коростенського, Овруцького, Малинського, Олевського, Лугинського, Народицького районів, які тепер увійшли до складу нового великого Коростенського району», - писало 19 серпня місцеве видання «Іскоростень».


Офіс на вул. Шевченка, 8/15

А вже 4 вересня пресслужба партії повідомила про відкриття ще одного офісу «Слуги народу» в Коростені – на тій же вулиці Шевченка, але в будинку №6.

«Політична Партія «Слуга Народу» зібрала команду професійних, ініціативних та цілеспрямованих людей, які знають що потрібно робити для розвитку громад Коростенського району. Усі ці люди зосереджені в Коростенському регіональному офісі обласної партійної організації «Слуга Народу», який офіційно 3 вересня 2020 року відкрив керівник Житомирського обласного виборчого штабу Політичної партії «Слуга Народу» Олександр Дмитрук. «Мета сьогоднішнього заходу – офіційно закріпити юридичний статус Коростенського регіонального офісу обласної партійної організації «Слуга Народу» та представити його керівника – Владислава Ковальчука, а також кандидата на міського голову Коростеня – Віталія Науменка.І сьогодні ми втрьох заявляємо, що робота передвиборчого штабу розпочата. Інших легітимних штабів в Коростені не існує!», – підкреслив Олександр Дмитрук», - йдеться в повідомленні.


Офіс на вул. Шевченка, 6

Як повідомляв Житомир.info, 31 серпня 2020 року політична партія «Слуга народу» офіційно визначила кандидатом на посаду мера Житомира ректора «Житомирської політехніки» Віктора Євдокимова, який в лютому 2020 року був обраний керівником обласної організації партії «Наш край».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори Коростень "Слуга народу" виборчий штаю СН  
Матеріали по темі