Влада

Візит президента до Житомирської області почався з огляду об’єктів «Великого будівництва» в ОТГ

8 September 2020, 15:01

Президент Володимир Зеленський 8 вересня відвідує Житомирську область з робочим візитом.

Зеленський приїде у Високівську ОТГ (Черняхівський район), щоб оглянути місцеву амбулаторію, спортивний майданчик та капітальний ремонт місцевої гімназії, який входить до національної програми «Велике будівництво».

Наші журналісти повідомляють, що ЗМІ дозволили знімати лише підсумковий підхід до преси.

Детальніше дивіться у сюжеті

Після цього президент Володимир Зеленський в «Житомирській політехніці» презентує Регіональний план розвитку.

Водночас пресслужба президента о 14:45 повідомила, що Володимир Зеленський прибув на Житомирщину.

«Президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою на Житомирщині. Глава держави ознайомиться з результатами реалізації реформи децентралізації в Україні на прикладі Високівської об’єднаної територіальної громади (ОТГ) та візьме участь у презентації проєкту Стратегії розвитку Житомирської області до 2027 року. Також Президент перевірить перебіг реалізації в області Національної програми «Велике будівництво». Крім того, Володимир Зеленський поспілкується з представниками сфери культури», - йдеться у повідомленні.

Фото з сайту президента

Зазначимо, що вранці 8 вересня Володимир Зеленський був з робочим візитом у Сумській області.

Нагадаємо, 7 вересня облдержадміністрація проводила акредитацію журналістів на висвітлення візиту президента до Житомирської області, план поїздки не розголошувався.

Як повідомляв Житомир.info, перший візит президента Володимира Зеленського в Житомирську область був 12 серпня 2019 року – він в Олевську представив нового голову ОДА Віталія Бунечка. 4 жовтня цього ж року Зеленський приїхав до Житомира на Другий Форум регіонів, де зустрівся з президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленський візит  
Матеріали по темі