Фоторепортаж

Як президента Зеленського зустрічали в ОТГ на Житомирщині. Фоторепортаж

8 September 2020, 18:34

Президент Володимир Зеленський 8 вересня 15:00 розпочав свій візит до Житомирської області з огляду соціальних об’єктів Високівської ОТГ в Черняхівському районі.

Після цього він відповів на кілька запитань журналістів, зокрема – щодо темпів виконання робіт проєкту «Велике будівництво» в області.

«Ми побачимо, чи зробить наш голова облдержадміністрації разом з державою з Укравтодором всі ті проєкти, якщо ми говоримо про державні дороги, про місцеві дороги. Ми все це побачимо до кінця року і будемо робити висновки. Зараз ми бачимо, що будуються дороги по всій країні, мені складно порівнювати Житомирщину з іншими областями, поки що, але я впевнений, що зможу надалі реальний аналіз всьому цьому проєкту («Велике будівництво» - ред.) в кінці року, може й раніше буде, бо в нас є області, де вже побудовано 90-95% всіх об’єктів. Є області, де йде перевиконання: замість 5-7 шкіл фундаментально будується 12-15. Є інші ситуації, але там багато причин: тендерні процедури, блокування, суди, кошти не поступили, в одну область прийшли, в інші не дійшли. І тут нема чого соромитись, є реальні причини, треба робити висновки і треба виконувати свої обіцянки. Якщо не будемо встигати в ті терміни, які обіцяли суспільству, бо будемо якісь робити висновки», - сказав Володимир Зеленський.

Після чого голова ОДА Віталій Бунечко запевнив, що добудують все, що почали.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, в державному університеті «Житомирська політехніка» ввечері 8 вересня проходить презентація Стратегії розвитку Житомирської області, а після цього почалося представлення кандидатів на місцевих виборах від провладної партії «Слуга народу». Володимир Зеленський приїхав до політехніки після 17:30, Напроти університету з 16-ї години стояли кілька десятків людей з плакатами,

Як повідомляв Житомир.info, перший візит президента Володимира Зеленського в Житомирську область був 12 серпня 2019 року – він в Олевську представив нового голову ОДА Віталія Бунечка. 4 жовтня цього ж року Зеленський приїхав до Житомира на Другий Форум регіонів, де зустрівся з президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленський візит ОТГ Черняхівський район  
Матеріали по темі