Місто

Зеленський приїхав у житомирський музей космонавтики з указом про надання закладу статусу «національний»

8 September 2020, 19:20

Президент Володимир Зеленський ввечері 8 вересня відвідав у Житомирі музей космонавтики ім. С.П.Корольова.

В інформації про робочу поїздку до Житомирської області пресслужба президента повідомляла про заплановане спілкування «з представниками сфери культури».

Після завершення в державному університеті «Житомирська політехніка» презентації Стратегії розвитку Житомирської області, Володимир Зеленський близько 18:40 приїхав до музею, де на нього після 17:00 вже очікували кілька людей з плакатом «Геть прокурорське свавілля: прокурор області та його заступник не пройшли атестацію». Зазначимо, що журналістів акредитували тільки на заходи за участю президента в ОТГ та політехніці.

З'ясувалося, що у музей президент привіз свій указ, підписаний 8 вересня 2020 року, про надання закладу статусу національного.


Нагадаємо, що 12 серпня Кабмін підтримав ініціативу Житомирської облдержадміністрації, Житомирської обласної ради, народних депутатів від Житомирщини щодо надання статусу національного Музею космонавтики імені Корольова й звернувся до президента з таким проханням. До речі, в першій половині дня 8 вересня під час візиту до Сумської області Зеленський присвоїв статус «національний» Сумському академічному театру драми та музичної комедії.

Як повідомляв Житомир.info, 8 вересня 2020 року візит президента Володимира Зеленського до Житомирської області розпочався з огляду об’єктів програми «Велике будівництво» у Високівській ОТГ Черняхівського району. Потім в державному університеті «Житомирська політехніка» відбулася презентація Стратегії розвитку Житомирської області, а після цього – представлення кандидатів на місцевих виборах від провладної партії «Слуга народу».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зеленський музей візит  
Матеріали по темі