Політика

​Партія «Слуга Народу» на Житомирщині представила кандидатів на місцеві вибори

9 September 2020, 16:53

У Житомирі під час візиту Президента України представили команду кандидатів від партії «Слуга Народу», які йдуть на місцеві вибори. Серед них фахівці з різних сфер діяльності: вчені, менеджери, громадські діячі та медики, яких об’єднує одна мета.

«Ми робимо цей крок, бо ми відчуваємо свою відповідальність за долю окремих людей та долю всієї України, бо ми любимо Житомирщину, бо нас мобілізує політична воля Президента України Володимира Зеленського. Одним з найбільших досягнень влади стало те, що вперше за 29 років існування нашої держави корупції в вищих кабінетах влади більше немає. Цього ми маємо досягти на місцевому рівні. Влада на місцях має бути чесною, розумною та професійною і в цьому ми бачимо своє завдання», - розповів голова Житомирської обласної організації партії «Слуга Народу» Андрій Клочко.


Майбутній кандидат на міського голову від партії «Слуга Народу» - ректор державного університету «Житомирська політехніка» Віктор Євдокимов. Він зазначив: команда йде на вибори, аби впроваджувати реальні зміни.

«Сьогодні багато говорять про місто мрій і мало пропонують конкретних кроків для подальшої його трансформації. Місто - це не логотип, місто - це сенс, яким наповнюють його мешканці, а вже потім його візуалізація. Городяни мають стати не спостерігачами, а головними замовниками майбутніх змін, які будуть відбуватися. Житомир має стати чистим, безпечним, зручним, цікавим для туристів та привабливим для бізнесу», - зазначив ректор ДУ «Житомирська політехніка» Віктор Євдокимов.

За словами очільника обласного штабу партії «Слуга Народу» Олександра Дмитрука, загалом на Житомирщині команда висуватиме близько 2 тисяч кандидатів усіх рівнів.

«Ми зараз всі сегментувалися і маємо рухатись далі. Нам сьогодні було сказано слова: в дорогу перемоги, перемоги нашої команди на Житомирщині на всіх гілках органів місцевого самоврядування. Тому наша команда, яка сьогодні була тут, ви бачите близько 200 людей - це наші кандидати різних рівнів: міських рад, обласних рад, а також кандидати на голів ОТГ і великих міст», - зазначив голова Житомирського обласного штабу партії «Слуга Народу» Олександр Дмитрук.

Майбутній кандидат у депутати Житомирської обласної ради Володимир Федоренко додав, що партія має чіткий план розвитку області та готова його втілювати.

«Ми точно запевняємо, що найближчі п’ять років Житомирщину, наш Поліський край, ми виведемо в лідери на загальнонаціональному рівні і за кількістю, якістю життя, з безпеки, лікарням, залученню інвестицій, з інфраструктури. Ми ставимо для себе дуже великі плани», - додав заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Володимир Федоренко.

Далі команда готується до конференції, на якій детальніше представить власну програму.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Слуга народу вибори кандидати  
Матеріали по темі