Політика

​Загальноукраїнський рейтинг Радикальної партії Олега Ляшка зростає

10 September 2020, 11:16

Якби вибори в Верховну Раду відбулися найближчим часом, до парламенту пройшли б п’ять партій, серед яких «Радикальна партія Олега Ляшка» - повідомляє інтернет-видання "Українська правда".

Такими є результати опитування, проведеного Соціологічною групою Рейтинг.

Президентська партія "Слуга народу" продовжує втрачати підтримку у населення, її рейтинг зменшився до 25,7% серед тих хто готових голосувати і визначився з вибором. Водночас Радикальна партія показує стабільну динаміку до зростання рейтингу, таким чином п’ятивідсотковий бар’єр тепер долає і «Радикальна партія Олега Ляшка», яка випереджаючи партію «Голос» набирає 6% серед опитаних.

Партію Опозиційна платформа — За життя підтримують 16,7% опитаних, Європейську солідарність — 15,6%, ВО Батьківщина — 9,4%.

4,3% – партію "Голос", 4,0% – партію "Сила і честь", 3,5% – партію Шарія. Рейтинг інших політичних сил – нижче 3%. Тих, хто не визначився, – близько 14%.

Опитування проводилося з 29 серпня по 3 вересня. Було опитано 10000 осіб методом телефонного інтерв'ю з використанням комп'ютера в усіх регіонах України, за винятком окупованих територій Донбасу і Криму. Статистична похибка не перевищує 1%.

Нагадаємо: Наприкінці червня голоси респондентів групи "Рейтинг" розподілялися так: "Слуга народу" – 29,3%, ОПЗЖ – 15,3%, "Європейська солідарність" – 13,6%, "Батьківщина" – 10,7%, "Сила і честь" та партія Шарія – по 3,7%, Радикальна партія – 3,5%, "Голос" – 3%, "Свобода" – 2,5%, "Українська стратегія" – 2,2%. Близько 20% були такими, що не визначилися.

Пресслужба Радикальної партії Олега Ляшка

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Радикальна партія рейтинг вибори  
Матеріали по темі