Суспільство

​Повна перевірка авто при покупці – в СТО VULKAN-SERVICE допоможуть зекономити гроші та час

10 September 2020, 12:45

Високоякісний сервіс, повна перевірка авто при покупці, найновіше обладнання та приємні ціни пропонують власникам автомобілів в СТО VULKAN-SERVICE у Житомирі.

Тут швидко та якісно відремонтують автомобіль, замінять масло, проведуть діагностику під контролем професіоналів на всіх етапах сервісного обслуговування. Також можна придбати необхідні запчастини. Для шиномонтажу фахівці VULKAN-SERVICE використовують німецьке обладнання, аналогів якому немає Житомирі та області.

Унікальною є послуга – повна перевірка авто при покупці:

1. Мийка.

2. Перевірка лакофарбового покриття.

3. Комп'ютерна діагностика.

4. Діагностика ходової.

5. Перевірка розвалу-сходження.

6. Перевірка геометрії кузова.

І все це лише за 800 гривень.

Що? Для чого? Як?

Мийка авто потрібна для якісної перевірки лакофарбового покриття.Прилад дає показання в мікронах, будь-який пил бруд може істотно спотворити показання. Щоб не протирати на суху в кожній точці перевірки, а їх приблизно 30-40, варто помити авто.

Після мийки та перевірки лакофарбового покриття заїжджаємо на підйомник для повної діагностики ходової. За словами директора VULKAN-SERVICE цей етап надзвичайно важливий і дасть змогу зекономити гроші в майбутньому.

«Комп'ютерна діагностика дасть повну інформацію про авто. При покупці авто перевірка, в основному, проходить так: сів, проїхав пару кварталів, ніби не стукає, начебто нормально. У мене AUDI Q7, при покупці нічого не гриміло, не стукало, тільки трохи був звук на «лежачих поліцейських». Проїхавши за рік 7000 км, вирішив заїхати на діагностику. Після діагностики замовив запчастин на 14 тисяч гривень. І це тільки запчастини, без роботи. Автомобіль готують до продажу: полірують кузов, роблять хімчистку салону і обов'язковий їдуть електриків, щоб видалити помилки, згасити лампочки, але проблеми нікуди не поділися, і через тиждень все знову світиться, якщо проблема не вирішена», – каже Віктор.

Перевірка розвалу-сходження і геометрії кузова дасть інформацію про те, чи був автомобіль в ДТП. Якщо так, то наскільки якісно він відновлений. У VULKAN-SERVICE є послуга 3D розвал – сходження. Для роботи спеціалісти використовують лише нове американське та німецьке обладнання. Наприклад, зараз діє акція: розвал - сходження за 250 гривень.

«Зараз половина пригнаних машин завозять з США і 99% з них биті. Звичайно, ніяких проблем немає, якщо автогонщик нормальний, порядний чоловік, зробив якісний ремонт і продає машину. Але є випадки, коли ремонтують за принципом «аби до авторинку доїхати», тоді можна витратити купу грошей. З нами неможливо домовитися! Варіант «дамо 50 доларів і скажіть, що з автомобілем все супер» - виключений на 100%! Репутація для нас дорожче будь-яких грошей», – каже директор VULKAN-SERVICE.

І все це коштує всього 800 грн.

Наявність сучасного обладнання та кваліфікованого персоналу є головними перевагами VULKAN-SERVICE. І ціни приємно дивують.

Зекономте свій час та гроші і довірте автомобіль професіоналам.

СТО VULKAN-SERVICE знаходиться на Проспекті Незалежності, 55. Графік роботи з 08.00 до 20.00 год.

За детальною інформацією телефонуйте: 068- 494 - 24 -24.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: СТО Вулкан-Сервіс шиномонтаж  
Матеріали по темі