Фоторепортаж

Житомирське ТТУ отримало ще 11 нових білоруських тролейбусів. Фоторепортаж

10 September 2020, 16:07

Комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» 10 вересня отримало чергову партію нових тролейбусів. Цього разу до міста прибуло 11 одиниць транспорту білоруського виробництва («Белкоммунмаш»). У парку ТТУ представник духовенства виконав обряд освячення нового електротранспорту.

Більше про поставку нової партії тролейбусів – у сюжеті

Нагадаємо, 19 червня 2020 року до Житомира прибули два перші білоруські тролейбуси (загалом перша партія – це 5 одиниць транспорту). 6 серпня до Житомира привезли два нові тролейбуси з Білорусі з другої партії закуплених.

19 серпня до КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» прибув один новий тролейбус білоруського виробництва («Белкоммунмаш») з другої партії закуплених. Також одну одиницю електротранспорту привезли у місто 20 серпня. Окрім того, очікувалося, що до кінця робочого дня 20 серпня в Житомир прибуде ще один білоруський тролейбус.

Як повідомляв Житомир.info, 14 червня 2019 року Житомир підписав грантову угоду з ЄБРР по кредиту у 10 млн євро на 50 нових тролейбусів. Тендер на закупівлю 49 одиниць електротранспорту для Житомирського ТТУ був оголошений 9 квітня 2019 року.

3 жовтня 2019 року в рамках Другого форуму регіонів України та Білорусі тодішній в.о. директора комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Максим Манухін та представник ВАТ «Управляюча компанія холдингу «Белкомунмаш» Дмитро Парков підписали договір щодо закупівлі 49 нових тролейбусів виробництва компанії «Белкомунмаш».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус ТТУ білоруський тролейбус  
Матеріали по темі