Події

Дівчинка, якій на залізниці у Коростені відтяло ноги, поспішала до школи та пішла стежкою через колії

11 September 2020, 09:52

У Коростені на Житомирщині 9-річна дівчинка потрапила під потяг і лишилася без ніг. Учениця вирішила скоротити дорогу до школи і пішла навпростець через залізничні колії. Там шлях їй перегородив вантажний потяг, тож дівчинка полізла під вагон. А саме в цей момент багатотонний потяг рушив.

Про це йдеться у сюжеті ТСН від 10 вересня.


Відео ТСН

«Поїзд зрушив, 60 вагонів, це не автомобіль. Все в одну секунду відбулося, якби він навіть захотів застосувати екстрене гальмування, нічого б не вийшло», — каже заступник начальника станції Коростень Володимир Ходаківський.

Дитину на рейках побачили перехожі, вони і викликали «швидку». Медики запевняють, жодних шансів зберегти дівчинці ноги у них не було.

На залізничній станції кажуть, не раз закривали несанкціонований перехід. Але люди роблять лазівки і навіть підкопи під бетонними огорожами.

Школярка йшла саме такою, протоптаною дорослими стежкою. Зараз, окрім лікування, їй необхідна допомога психологів.

«До нас дитина була доставлена на клаптях шкіри, і настільки була велика травматизація, що зробити щось було неможливо. Самі розумієте, це шок для дитини — втратити обидві ноги, стати інвалідом», — каже дитячий хірург Коростенської міської лікарні Богдан Ковтанець.

Нагадаємо, опівдні 9 вересня в місті Коростень Житомирської області 9-річна школярка потрапила під потяг, дівчинку госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Поліція повідомила, що школярка переходила колії під вагонами.

Як повідомляв Житомир.info, 18 лютого 2020 року в Попільнянському районі Житомирської області під потяг потрапила 15-річна школярка. Від отриманих травм дівчинка загинула на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг поїзд залізниця Коростень травмування  
Матеріали по темі