Влада

Керівника обласного ФСТ «Динамо» хочуть на рік призначити директором житомирської дитячо-юнацької спортивної школи

11 September 2020, 12:13

Житомирська обласна рада збирається призначити директором обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамовець» Леоніда Українця.

Відповідний проєкт рішення сесії оприлюднений на сайті облради 10 вересня.

«Враховуючи рекомендаціїконкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Динамовець» Житомирської обласної ради від 08.09.2020, постійної комісії обласної ради з гуманітарних питань, обласна рада вирішила призначити Українця Леоніда Михайловича на посаду директора обласної дитячо-юнацької спортивної школи “Динамовець” Житомирської обласної ради з __________2020 року з укладенням контракту строком на один рік, з ___________ 2020 року по ___________ 2021 року», - йдеться у проєкті рішення.

Зазначимо, що ДЮСШ «Динамівець» була утворена в 2017 році, коли рішенням сесії облради змінили назву комунальної установи «Поліський аграрний ресурсний центр» Житомирської обласної ради на комунальний позашкільний навчальний заклад «Обласна дитячо-юнацька спортивна школа „Динамовець”» Житомирської обласної ради. З того часу в.о. директора спортшколи був Олег Довгалюк.

У вересня 2019 року обласна рада оголошувала конкурс на посаду директора ДЮСШ «Динамовець», про результати якого невідомо. 31 липня 2020 року знову був оголошений конкурс на цю посаду, результатом якого став вищезгаданий проєкт рішення.

В пресслужбі обласної ради Житомир.info розповіли, що на конкурс подали документи троє людей: Леонід Українець, Олег Довгалюк та Сергій Товчига, але останнього не допустили до участі у конкурсі, бо подані документи не відповідали кваліфікаційним вимогам. В результаті з двох учасників переможцем став Леонід Українець: за нього проголосували 5 із 6 членів конкурсної комісії.

Нагадаємо, в лютому 2020 року Леонід Українець як заступник голови обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» коментував ініціативу житомирських спортсменів щодо боротьби з наркоторгівлею.

Як повідомляв Житомир.info, в травні 2014 року члени обласної Координаційної ради з питань розвитку фізичної культури і спорту рекомендували Леоніда Українця на посаду директора департаменту сім’ї, молоді і спорту Житомирської облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада ДЮСШ Українець "Динамо" конкурс вакансія  
Матеріали по темі