Місто

Житомирські скаути на Михайлівській святкували початок нового пластового року

13 September 2020, 11:09

У Житомирі на Михайлівській 12 вересня скаути святкували початок нового пластового року.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

«Атмосфера справжніх пригод, військово-історична реконструкція, складання туристичного спорядження, майстеркласи, рухливі та настільні ігри, ярмарок, фотозони та ще багато інших цікавинок. Так у Житомирі на вулиці Михайлівській скаути святкують початок нового пластового року. Окрім того, тут працює інформаційна локація, де кожен зможе дізнатися все про Пласт, а також заповнити анкету вступу до організації», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з 12 вересня починається повсякденна робота в гуртках, сходини та різноманітні пластові заходи, і захід на Михайлівській є першим після літніх таборів.

Нагадаємо, минулого року заходи з відкриття пластового року проходили на Михайлівській 21 вересня.

Довідка: Пласт – національна скаутська організація України. Метою Пласту є сприяти всебічному, патріотичному вихованню та самовихованню української молоді на засадах християнської моралі. Будучи неполітичною і позаконфесійною організацією, Пласт виховує молодь на свідомих, відповідальних і повновартісних громадян місцевої, національної та світової спільноти, провідників суспільства. Пласт об'єднує людей віком від 6 до 106 років, пропонуючи кожному з них щось своє: незабутні табори та мандрівки, цікаві акції та заняття, патріотизм та духовність.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2018 року на сесії міської ради депутати підтримали створення Пластового молодіжного центру Житомирської міської ради. Директором Пластового молодіжного центру з 11 вересня 2019 року мер призначив Захара Маковського, який з 23 серпня 2019 року виконував обов’язки керівника цієї комунальної установи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пласт Михайлівська скаут  
Матеріали по темі