Події

Житель Житомирської області потрапив до лікарні після сварки з дружиною, жінка побила його палицею

14 September 2020, 10:29

У селі В’язівка Народицького району Житомирської області 12 вересня під час сімейної сварки дружина побила палицею чоловіка. З травмою живота його доставили до лікарні.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«У ніч з 12 на 13 вересня до Народицького відділення поліції від медиків надійшло повідомлення про госпіталізацію до місцевої лікарні чоловіка із травмою живота і надання йому хірургічної допомоги. На місце події для з’ясування обставин виїхали працівники слідчо-оперативної групи поліції. Потерпілим виявився 30-річний житель с. В’язівки. Попередньо правоохоронці встановили, що удень 12 вересня за місцем проживання співмешканці посварились між собою. У розпалі з’ясування сімейних стосунків 32-річна жінка вдарила чоловіка палицею, спричинивши йому серйозну травму черевної порожнини. Увечері того ж дня стан потерпілого погіршився і йому знадобилась медична допомога», – йдеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 9 серпня у селі Житомирської області через ревнощі чоловік до смерті побив дружину, а в Овручі жінка зарізала співмешканця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: палиця побиття чоловік лікарня  
Матеріали по темі