Події

​У Житомирській області ВАЗ «злетів» з дороги і кілька разів перекинувся: водій та пасажир загинули, ще одна пасажирка – в реанімації

14 September 2020, 10:52

У Коростенському районі поліція з’ясовує обставини ДТП з двома загиблими.

Про це 14 вересня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Подія сталась близько 17:00 13 вересня на виїзді із с.Пугачівки Коростенського району. Унаслідок перекидання автомобіля 2 чоловіків загинули, травм зазнала ще одна пасажирка», - повідомили в поліції.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ 21063, 26-річний житель району, рухаючись у напрямку с. Ушомира, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Після цього ВАЗівка декілька разів перекинулася.

Унаслідок ДТП керманич та один з його пасажирів, 49-річний житель району, загинули на місці. Ще одна пасажирка, 1972 р.н., отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до реанімаційного відділення Коростенської лікарні.

На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи місцевого відділу. Правова кваліфікація події – за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 10 вересня в Олевському районі Opel Astra з’їхав з дороги і перекинувся: загинув 59-річний пасажир – житель Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Коростень загиблий ВАЗ  
Матеріали по темі