Здоров'я

​На карантин закрили два дитячі садочки в Житомирі, а в райцентрах - психоневрологічний інтернат та відділення лікарні

14 September 2020, 11:07

У Житомирській області через підтверджені випадки захворювання COVID-19 на карантин закрили два дитячі садочки в обласному центрі, два відділення лікарні в селищі Ємільчине та психоневрологічний інтернат в Любарі.

Про це 14 вересня під час брифінгу розповіла заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко

«На сьогоднішній день в області немає шкіл, закритих на карантин, а із дошкільних навчальних закладів в місті Житомир закриті садочки №19 та №27. Також хочу повідомити, що у Любарському психоневрологічному інтернаті є хворі на коронавірус, це інтернат закритого типу, там сьогодні методом ПЛР-діагностики підтверджено 8 інфікованих людей», - зазначила Наталія Остапченко.


Відео трансляції брифінгу з сторінки Житомирської ОДА у Facebook

Начальник управління охорони здоров'я Микола Суслик додав, що в області на карантин закриті окремі відділення лікарень.

«Серед лікарень сьогодні закритих немає, є окремі відділення. В Ємільчино закрите відділення надання допомоги вагітним і дитяче відділення, де виявлений випадок захворювання. Відділення закриті на карантин, маршрути по наданню медичної допомоги змінені на Новоград-Волинський», – сказав Микола Суслик.

Нагадаємо, у Житомирі на карантин закрили дитячий садочок №27, де коронавірус виявили у трьох працівників. 13 серпня в Ємільчино продезінфікували два відділення районної лікарні, де у працівниці підтвердили COVID-19

Як повідомляв Житомир.info, за добу 13 вересня у Житомирській області COVID-19 лабораторного підтвердили в 98 осіб. Найбільше випадків хвороби діагностували в обласному центрі, у місті Новоград-Волинський та в Лугинському районі – по 12. На четвертому місці «антилідерів» – Овруцький район, де коронавірос встановили у 10 жителів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 садочки відділення лікарні інтернат  
Матеріали по темі