Влада

Після президента в Житомирську область приїде прем’єр-міністр

14 September 2020, 14:25

В Житомирську область 15 вересня з робочим візитом приїде прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Про це йдеться в оголошенні на сайті облдержадміністрації щодо акредитації журналістів.

«Завтра, 15 вересня, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль здійснить робочу поїздку до Житомирської області. Для акредитації ЗМІ необхідно сьогодні, до 17:00 14 вересня, надіслати на електронну адресу obl_info@ukr.net таку інформацію: прізвище, ім’я та по батькові; назва ЗМІ; посада; номер телефону; копія/фото редакційного посвідчення; серія та номер паспорта», - зазначається в оголошенні.

ОДА звертає увагу журналістів, що «у зв’язку з дією протиепідемічних заходів кількість учасників поїздки може бути обмежена». О котрій годині та куди саме треба їхати – не уточнюється.

З власних джерел редакції стало відомо, що Денис Шмигаль перебуватиме у Коростенському районі, де відвідає місцеве підприємство та лісгосп і проведе нараду з силовиками.

Нагадаємо, 8 вересня Житомирську область відвідав президент Володимир Зеленський: візит розпочався з огляду об’єктів програми «Велике будівництво» у Високівській ОТГ Черняхівського району, потім в державному університеті «Житомирська політехніка» відбулася презентація Стратегії розвитку Житомирської області й представлення кандидатів на місцевих виборах від провладної партії «Слуга народу», після цього президент повіз у музей космонавтики свій указ про надання закладу статусу національного.

Як повідомляв Житомир.info, 31 січня 2020 року в Житомирі перебував прем’єр-міністр Олексій Гончарук, 4 березня Верховна рада проголосувала за відставку Гончарука та його Уряду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Шмигаль візит акредитація  
Матеріали по темі