Події

Знімав, як пасинок плаче, ображав та виклав відео у Viber: у Житомирській області суд оштрафував чоловіка за «виховний процес»

15 September 2020, 17:05

У місті Бердичів Житомирської області суд розглядав справу про психологічне насильство над дитиною. Чоловік зняв відео, на якому його пасинок плаче, при цьому вітчим називав дитину «скигликом» і «бабою». Відео чоловік виклав у Viber-групу класу хлопчика.

Постанова Бердичівського міськрайонного суду щодо вказаної адміністративної справи була прийнята 8 вересня. У Єдиному державному реєстрі судових рішень постанову оприлюднили 10 вересня.

«15.06.2020 р. ОСОБА_1 за адресою: АДРЕСА_1 вчинив психологічне насильство відносно ОСОБА_2 , 2011 р.н., так як виклав в мережу Інтернет, а саме в групу класу у "Вайбер" відео, де дитина плаче та скиглить, під час чого ображав "скигликом" та "бабою", при цьому, образливо коментуючи, чим вчинив правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 173-2 КУпАП», – йдеться у постанові.

У судовому засіданні чоловік визнав протиправність своїх дій. Скоєне він пояснив тим, що дитина відмовлялася їсти, тому з метою виховання він і відзняв відео та поширив його у Viber.

Скріншот з постанови суду

Розглянувши матеріали справи, суд постановив «визнати ОСОБА_1 винуватим у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КУпАП, та застосувати до нього стягнення у виді штрафу у розмірі 250 (двісті п’ятдесят) грн». Також в дохід держави з чоловіка стягнули судовий збір в розмірі 420,40 грн.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні Романівський районний суд Житомирської області розглядав справу щодо інтелектуального розбещення неповнолітньої: підозрюваний надсилав у Facebook своїй знайомій порнографічні зображення і відео.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитина насильство домашнє насильство суд  
Матеріали по темі