Політика

​Людмила Зубко: Бачення успішного розвитку Житомира ми напрацьовували на стратегічній сесії

16 September 2020, 17:28

Стратегічне бачення подальшого розвитку Житомира було напрацьовано командою Житомирської міської організації "Європейської солідарності" на стратегічній сесії. Стратегія для Житомира отримала назву «Маніфест успішного міста для людей».

Участь у стратегічній сесії взяла підприємниця та голова ГО "Житомир, зроби голосніше" Людмила Зубко.

Під час стратегічної сесії команда "Європейської солідарності" відзначили, що реформа децентралізації дала поштовх для розвитку українських міст. Одну з найуспішніших реформ декілька років тому запустила саме команда "Європейської Солідарності": Президент тоді дав старт, а уряд і парламент передали на місця ресурси та повноваження. В результаті – у три-чотири-п’ять разів збільшилися бюджети міст, громади об’єднались і стали успішними. Позитивні зміни, які відбулися у Житомирі, є результатом роботи не одного мера, а великої команди.

"Житомир має стати успішним містом для людей. Це стосується усіх напрямків. Наприклад, комфортною для людей має стати не одна центральна вулиця, а всі райони – Крошня, Корбутівка, Богунія, Польова і так далі… Для людей має працювати економіка: треба створювати реальні робочі місця, видатки міського бюджету мають стати прозорими, місто має створити рівні для усіх можливості для розвитку власної справи", - наголосила учасниця стратегічної сесії міського осередку "Європейської солідарності".

"Маніфест успішного міста для людей" буде презентований під час партійної конференції «Європейської Солідарності».

Пресслужба Людмили Зубко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зубко вибори стратегія  
Матеріали по темі