Події

​На Волині житель Житомирської області на DAF на смерть збив 21-річного пішохода

16 September 2020, 17:56

Вранці 15 вересня на автодорозі в Ківерцівському районі Волинської області вантажівка, за кермом якої перебував 41-річний житель Житомирської області, на смерть збила молодого чоловіка.

Про це 16 вересня повідомила пресслужба ГУНП у Волинській області.

«Учора на автодорозі у селі Дерно Ківерцівського району автомобіль DAF збив пішохода.. Автопригода трапилася близько 4 години ранку. За кермом автомобіля перебував 41-річний житель Житомирської області. Водій допустив наїзд на пішохода, 21-річного місцевого жителя, котрий перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. Внаслідок автопригоди пішохід загинув на місці», - йдеться у повідомленні.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 15 вересня 2020 року на вулиці Чуднівській у Житомирі автомобіль збив дівчину і поїхав з місця ДТП. А ввечері цього ж дня на вулиці Перемоги, біля Вільського кладовища, чоловік перебігав дорогу і потрапив під колеса таксі. Ще одна автопригода трапилась ввечері 15 вересня на проспекті Миру, де вантажівка на «зебрі» збила підлітка, а під ранок 16 вересня на перехресті Східної та проспекту Незалежності легкових на смерть збив чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід фура Волинь  
Матеріали по темі