Місто

​У Житомирі відкрили нову «Мірошку», яка стала ближчою та зручнішою

17 September 2020, 10:09

У Житомирі відкрили оновлену «Мірошку». Дитячий супермаркет за адресою вул. Івана Кочерги, 3 переїхав на перший поверх. Відтепер він став яскравішим та зручнішим. Тут облаштували пандус, кімнату для годування дитини та місце, де можна змінити підгузок та переодягнути малюка.

В магазині кажуть, що таке рішення прийняли на прохання клієнтів.

«Мірошці» вже 16 років. Ми відкрилися у приміщенні, колись єдиного магазину для дітей у Житомирі - «Дитячого світу», де більше 40 років йшла торгівля дитячими товарами. І весь цей час наші клієнти бажали нам одного - переїхати з другого поверху на перший. Ми дуже щасливі, що виконати їх побажання і стали ближчими та зручнішими», - говорить засновниця магазину «Мірошка» Леся Мірошнікова.


В магазині можна знайти якісний дитячий та підлітковий одяг, взуття, сертифіковані іграшки, аксесуари та меблі. «Мірошка» - це про якісні товари та професійне обслуговування.

«Наші консультанти постійно проходять тренінги, стажування, вони добре знаються на товарі, який ми пропонуємо. Ми робимо все для підвищення сервісу. А якісні іграшки, аксесуари, одяг та взуття - це наш пріоритет, який не має компромісу», - зазначає Леся Мірошнікова.

Разом з «Мірошкою» зростають тисячі маленьких громадян, не тільки Житомира, а й інших міст України.

«З нами дійсно зростають покоління, адже наші клієнти стають батьками і приходять до нашого супермаркету. Колись ми бачили їх маленькими, тож нам дуже дивно і радісно бачити їх дорослими людьми зі своїми дітьми. Дуже приємно, що нинішнє покоління цінує те, що є можливість з радістю виростити свою дитину», - каже Леся Мірошнікова.

Покупці із задоволенням поділилися, чому обирають «Мірошку».

«Ціни чудові, знижки також чудові, уваги дуже багато - дякуючи Богу, все подобається», - ділиться Марина.

«Магазин відвідуємо часто, купуємо речі дитині. Найбільше подобається обслуговування і якісні речі», - говорить Олександр.

«Мірошка» - це те місце, де можна знайти все необхідне за приємною ціною, адже тут постійно проводять акції та сейли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мірошка дитячий магазин  
Матеріали по темі