Влада

Житомирська облрада готується до восьмої каденції й хоче новий сайт за 100 тисяч гривень

17 September 2020, 14:44

Житомирська обласна рада готова заплатити 100 тис. грн за створення веб-сайту дня нової каденції, яка буде вже восьмою.

Оголошення про тендер оприлюднене на 9 вересня на ProZorro, аукціон запланований на 22 вересня 2020 року.

Серед документів, які має подати учасник торгів: лист в довільній формі з переліком реалізованих ІТ-проектів (веб-сервісів, автоматизовано-інформаційних та аналітичних систем) не менше ніж 10 проектів; документально підтверджений досвід виконання аналогічних договорів компанії-виконавця з органами виконавчої влади або органами місцевого самоврядування; лист в довільній формі з переліком фахівців компанії, досвід роботи яких становить не менше 3 років.

Зауважимо, що перед обранням обласної ради 7 скликання офіційний сайт не змінювали.

Головна сторінка сайті облради 6 скликання (2010-2015 рр.)

Головна сторінка сайті облради 7 скликання (2015-2020 рр.)

Зазначимо, що в серпні цього року обласна рада двічі намагалася провести тендер на створення за 50 тис. грн веб-сайту «для офіційних нормативно-правових документів»: перший тендер був оголошений 7 серпня, другий – 19 серпня.

«На даний час оприлюднення та зберігання офіційних нормативно-правових документів Житомирської обласної ради відбувається на офіційному Інтернет-сайті Житомирської обласної ради https://zt.gov.ua. Але для забезпечення виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» та всіх функцій і завдань щодо опублікування, відображення, зберігання нормативно-правових документів виникає необхідність у створенні відокремленого вебсайту для офіційних нормативно-правових документів, їх проектів Житомирської обласної ради на новій платформі, що гарантувало б безпеку, відповідно до сучасних технічних стандартів та забезпечило безперебійне виконання функціональних задач, а також, розподілення чітко визначених прав доступу до окремих розділів сайту для наповнення його різними редакторами», - зазначалося у тендерній документації.

Але бажаючих виконати цю роботу за менш ніж 2 тисячі доларів так і не знайшлося.

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія на 25 жовтня 2020 року призначила перші вибори в 66 територіальних громадах Житомирської області, в тому числі – мера Житомира. 10 серпня у Житомирській області ЦВК утворила 17 виборчих комісій: обласну, районні та міські. В Житомирській міській ОТГ на місцевих виборах 2020 року буде 6 виборчих округів замість 42, для виборів депутатів обласної ради утворили 8 округів замість 64.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада сайт тендер  
Матеріали по темі