Політика

​Людмила Зубко йде у мери Житомира, її висунула «Європейська Солідарність»

17 September 2020, 15:05

Кандидатом на посаду міського голови Житомира на виборах 25 жовтня від партії "Європейська Солідарність" стане Людмила Зубко – підприємниця, меценатка, голова громадської організації "Житомир, зроби голосніше". Її кандидатуру підтримали на конференції Житомирської територіальної організації "ЄС", яка відбулася 17 вересня.

Напередодні Людмила Зубко перемогла у партійному праймеріз для визначення кандидата на посаду мера міста від "ЄС".

Під час виступу на партійній конференції Людмила Зубко повідомила, що спільно з командою розробила "Маніфест успішного міста для людей".

"Ми часто чуємо, що успішне місто – це сучасне європейське місто. Ми часто чуємо, що успішне місто – це те місто, в якому хочеться жити і працювати. Ми часто чуємо, що успішне місто – це Житомир мрії. Для нас успішне місто – це місто, яке не залишають наші діти. Нас не влаштовує, коли кожна друга людина в Житомирі хоче поїхати за кордон. Нас не влаштовує, коли Житомир за цей увесь час так і не вибрався із "середнячків". У нас 16-те місце у рейтингу комфортності українських міст. Наша мета – зробити Житомир успішним містом для людей", - сказала Зубко під час свого виступу.


Зубко назвала напрямки, які вважає пріоритетними для Житомира. Це: турбота про людей, безпека для людей, комфорт для людей та економіка для людей.

За її словами, Житомир має стати містом не однієї успішної вулиці в центрі, а містом, де комфортними є усі райони - Крошня, Богунія, Корбутівка, Центр, Польова, Мальованка, Мар’янівна…

"Для мене результат – це склянка чистої води замість безкінечних ремонтів на водоканалі. Для мене результат – це вчасне тепло в оселі за прозорими тарифами замість невстановлених лічильників", - сказала також вона.

Крім того, Зубко у своєму виступі наголосила, що Житомир має стати містом, де є місце власній справі. Це означає, що мають створюватися реальні робочі місця "замість порожнього індустріального парку".

Це також скасування пайової участі для розширення виробництва "замість здирництва за підключення до інженерних мереж". І це боротьба з корупцією через прозорі видатки замість вихваляння зростаючими доходами бюджету.

Делегати конференції серед іншого затвердили список кандидатів до Житомирської міської ради від партії "Європейська Солідарність". До першої п'ятірки увійшли: Людмила Зубко, Вадим Ліскі, Ольга Журавська, Геннадій Карпінський та Олег Горай.

Пресслужба Людмили Зубко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зубко вибори Європейська солідарність  
Матеріали по темі