Політика

​Олена Розенблат: Дітям потрібні позитивні емоції

18 September 2020, 13:59

Катання на квадроциклах, стрільба з лука та море емоцій - для вихованців Житомирської спецшколи-інтернату №2 влаштували активний відпочинок в рамках благодійного проєкту за підтримки Олени Розенблат.

«Сьогодні чудова погода, ми знаходимося на природі, ми бачимо щасливі обличчя дітей, як їм все подобається. Я щаслива, що можу подарувати хвилини щастя цім дітям, мені це приємно», - говорить співзасновниця ГО «За Житомир твоєї мрії» Олена Розенблат.


За словами співорганізатора Олександра Любова, даний благодійний проєкт буде діяти на постійній основі.

«Наша громадська організація «Житомирський обласний фонд соціального захисту інвалідів» постійно займається інтеграцією людей з інвалідністю в туризм і спорт. Сьогодні з’явилося більше можливостей завдяки Олені Соломонівні, і ми даруємо позитивні емоції», - каже співорганізатор Олександр Лобов.

Щирі посмішки та щасливі очі - такий вид відпочинку дітям до вподоби.

«Тут у нас тринадцять дітей - це учні з 8 та 9 класу. Вони дуже очікували, дуже хотіли і всю дорогу не могли дочекатися, коли ми вже приїдемо і будемо кататися на квадроциклах. Для дітей це буде цікаво і важливо, тим більше, що у нас навчаються діти з незахищених категорій, яким батьки, на жаль, не можуть дозволити організувати такий відпочинок», - ділиться заступник директора з виховної роботи Житомирської спецшколи-інтернату №2 Галина Кострикіна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат вибори школа-інтернат  
Матеріали по темі