Політика

​Хто разом із «Пропозицією» Сухомлина йде на вибори?

18 September 2020, 19:09

Сергій Сухомлин іде на вибори міського голови від партії «Пропозиція. Відповідне рішення одноголосно підтримали під час обласної конференції політичної партії, яка відбулася 18 вересня.

З «Пропозицією» на вибори також йдуть голови ОТГ, чинні депутати різних рівнів, представники органів місцевого самоврядування, лікарі, освітяни, активісти, волонтери та військові.

«Люди втомилися від пустих балачок. Їм потрібні лідери, які мають свої історії успіху, історію поразок, але вони йдуть вперед і відповідають за свої вчинки. Це головне. Тому у нас буде що сказати людям. І я впевнений, що на цих місцевих виборах партію «Пропозиція» в Житомирській області очікує успіх», – заявив Сергій Сухомлин.

За словами Сергія Сухомлина, місцева влада має займатися проєктами розвитку. Тому до влади мають прийти люди, які вже продемонстрували свою спроможність працювати.

«Пропозиція» в області – це і чинні лідери ОТГ та районів. Це професіонали різних професій, за плечима яких – велика кількість реалізованих проєктів.

Усі ці люди готові брати на себе відповідальність та робити реальні справи. Вони вже показали, що є лідерами та фахівцями у своїй справі, тож замість порожніх обіцянок, вони роблять роботу, яка є життєво необхідною усім містам та громадам.


Нагадаємо, за результатами опитування соціологічної групи "Рейтинг", мер Сергій Сухомлин має підтримку більш ніж 50% житомирян. 15 вересня задля обміну досвідом та зустрічі з активом до Житомира приїхав співзасновник партії "Пропозиція", міський голова Дніпра Борис Філатов.

Пресслужба партії «Пропозиція»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин вибори Пропозиція кандидат  
Матеріали по темі